Restaurant Poljud, Split

Kongresno – ugostiteljski centar Poljud smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more. Okružen je lučicom, a u neposrednoj blizini je i poznata gradska i rado posjećena crkva Sv. Ante, kao i na daleko poznati stadion nogometnog kluba Hajduk.

Iz gotovo svakog dijela centra Poljud pruža se fascinantan pogled na more, lučicu i gradski park – šumu Marjan.

Cijeli centar je okružen stablima 230 maslina, u čijim plodovima možete i uživati u restoranu centra.

Restoran Poljud i njegovo ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju ukoliko želite organizirati svečane domjenke, ručkove, večere, svadbene večere i ostale ugostiteljske usluge u ugodnoj atmosferi sa prekrasnim pogledom na more.

Velika amfiteatar dvorana, kapaciteta 450 sjedećih mjesta, sa velikim podijem i pomičnom scenom, zajedno sa svojim pomoćnim prostorijama iza scene. Dvorana je klimatizirana, opremljena ozvučenjem i ostalom adekvatnom tehnikom. U sklopu objekta nalazi se i šest manjih dvorana koje su također tehnički opremljene te pružaju idealnu mogućnost za rad u manjim skupinama (50,100), sa svim pratećim sadržajima. Također raspolažemo sa specijaliziranom izložbenom dvoranom za izložbe slika, skulptura, fotografija i slično.

Za organizaciju domjenaka sa većim brojem ljudi na raspolaganju Vam je banket sala restorana “Poljud” sa cca 350 sjedećih mjesta. Sama sala nalazi se uz more. Nastavak restorana je i velika terasa sa cca 450 mjesta, koja na otvorenom pruža mogućnost ugodnog opuštanja i uživanja. Kavana “Poljud” je izvanredna poveznica svih ugostiteljskih sadržaja ovog objekta, u kojoj možete provesti opuštajuće trenutke.

Provedite nezaboravne trenutke sa Vašim gostima, a našem ugostiteljskom timu prepustite organizaciju važnih događaja!

ZA UPITE I REZERVACIJE KONTAKTIRAJTE NAS NA IDUĆI BROJ TELEFONA:
tel: 021/316-801
mob.: 0993/3386-219
adresa: Poljudsko šetalište 1, 21 000 Split

Gallery

Hotel

Check the gallery
zgrada_RGB

Rezervirajte uslugu

Kontakt : 021/316-801