Miran i udoban
hotel

Želite li posjetiti najveći grad u Dalmaciji, odmoriti se u gradu mediteranske klime koji broji 2700 sunčanih sati godišnje te jednostavno uživati u čarima splitskog stila života, hotel Zagreb je Vaš dobar izbor. Bilo da se radi o Vašem godišnjem odmoru ili poslovnom putu, ljubazno osoblje hotela Zagreb sa svojim pristupačnim cijenama Vam stoji na raspolaganju!

Hotel „Zagreb“ posluje u sastavu trgovačkog društva „Pleter-usluge“ koji pruža ugostiteljske, hotelijerske, usluge čišćenja i održavanja objekta na kvalitetan i korisnicima zadovoljavajući način. Kvalitetom i pouzdanošću svoga poslovanja želimo ostvariti povjerenje klijenata na tržištu. Za više informacija posjetite našu web stranicu:

www.pleter-usluge.hr

Predstavljamo Vam hotel „Zagreb“ koji se nalazi u istočnom dijelu grada Splita u turističkom naselju „Duilovo“. Sa svojim izrazito velikim kapacitetom, urednošću, prostranošću, dobrom pozicijom, vrlo pristupačnim cijenama i bogatim prirodnim okruženjem predstavlja dobru turističku atrakciju.

Hotel je smješten na adresi Put Duilova 23, samo 4,5 km od povijesnog dijela grada. Bogata turistička ponuda grada Splita ostavit će vas bez daha.
Ukoliko želite organizirati domjenke, bankete ili svadbene svečanosti, hotel Zagreb sa svojim ljubaznim osobljem Vam stoji na raspolaganju!

Hotel je pogodno mjesto za organiziranje kongresa, seminara i raznih svečanih domjenaka te upravo sa svojom ponudom sala i dvorana , zbog blizine gradskog središta i kvalitete usluge se uklopio u turističku ponudu regije.

U blizini hotela se nalazi kvart ,,Žnjan” koji sadrži mnoge restorane, kafiće i plaže te će zasigurno zadovoljiti Vaša očekivanja i potrebe bilo da pripadate mlađoj generaciji ili dolazite na odmor sa obitelji.

Garantirano će Vas oduševiti splitska Riva koja je prepuna ljudi i zimi i ljeti na kojoj se nalaze brojni kafići te ćete se vrlo lako opustiti u opuštenoj atmosferi splitskog ritma života. U brojnim restoranima isprobajte bogatu gastronomsku ponudu dalmatinskih specijaliteta.
Opustite se u prirodnom okruženju prekasnih šuma te se prošetajte šumom Marjan koja je omiljeno mjesto Splićanima za rekreaciju.

Galerija

Upoznajte hotel

Pregledajte galeriju
Hotel Zagreb004

Galerija

Atrakcije u Splitu

Pregledajte galeriju
IMG_0298-900x500 (1)

GDJE SMO

Hotel je smješten na adresi Put Duilova 23, samo 4,5 km od povijesnog dijela grada. Bogata turistička ponuda grada Splita ostaviti će vas bez daha.